PTKF ja PTE

PTE-logo

PTKF eli Pekiti-Tirsia Kali Finland, on rekisteröity yhdistys jonka tarkoituksena on ylläpitää ja edistää filippiiniläissyntyisen taistelulajin Pekiti-Tirsia Kalin harrastetoimintaa Suomessa. PKTF järjestää tapahtumia, koulutuksia, tuo ulkomaisia ohjaajia Suomeen, sekä tarjoaa myös suomalaista osaamista niin seminaareina kuin perinteisenä seuratoimintana. Yhdistys toimii myös jäsenten ja seurojen yhdyssiteenä Pekiti-Tirsia Europeen.

Ulkomaisten opettajien seminaareja järjestetään joka vuosi. Uli Weidle on käynyt vuodesta 2005 alkaen lähes vuosittain, ja GT Leo T. Gaje ensimmäisen kerran vuonna 2010.
Muita opettajia ovat olleet Roland Roppelt ja Sixt Wetzler Saksasta, Johan Kanberg ja Martin Rosenqvist Ruotsista, Kit Acenas Filippiineiltä, sekä Philip Gelinas Kanadasta.

Suomessa on tällä hetkellä PTKF:in alla kolme paikkakuntaa joista löytyy Pekiti-Tirsia Kali koulutusta tarjoava seura; Helsinki, Jyväskylä ja Tampere. Toimintaa löytyy myös paikkakunnilta; Nokia ja Pori. Tarkempia tietoja seurojen toiminnasta löydät jokaisen seuran omalta sivulta

PTE eli Pekiti-Tirsia Europe, on Tuhon Uli Weidlen johtama Euroopan kattojärjestö ja ainoa Grand Tuhon Leo T. Gaje, Jr:n valtuuttama Pekiti-Tirsia Kali -organisaatio Euroopassa.
PTE:n alla on toimintaa ympäri Eurooppaa, ja myös PTKF kuuluu osana siihen.
Seminaaritarjontaa on todella paljon ja useimpiin on mahdollista osallistua ilman Kali -taustaa.

Miten jäseneksi?
Liittyminen jäseneksi on mahdollista kun on suorittanut alkeiskurssin jossain PTKF:n seuroista. Henkilökohtainen jäsenmaksu on 42 euroa vuodessa, mikä maksetaan
Pekiti-Tirsia Kali Finland ry:n tilille: FI82 1221 3000 1179 57 tammikuun aikana! Vuoden 2020 viitenumero on 1122.
Huom! Jos maksun suorittaa tammikuun jälkeen, on se siltä vuodelta 50 euroa!
Samalla maksulla liitytään niin PTKF:n kuin PTE:n jäseneksi.  Täysin uusien jäsenten pitää lähettää jussi@ptkfinland.fi   mailiosoitteensa ja seuraavat tiedot: Kaupungin missä treenaa, treeni aloitusvuotensa ja syntymävuotensa. Myös siihen osoitteeseen täytyy laittaa e-mail muutokset.

Jäsenyydellä saa mm. alennusta seminaarimaksuista niin Suomessa kuin myös muualla Euroopassa. Lisäksi seurat järjestävät erillisiä treenejä joihin saa vain PTKF jäsenet osallistua. Jäsen asioihin tarkempia tietoja saat seurojen ohjaajilta.