Tuhon Uli Weidle

Tuhon (mestari) Uli Weidle Syntyi vuonna 1966 Saksan Reutlingenissä.

Uli Weidle

Uli Weidle

Hän aloitti 8-vuotiaana karaten harjoittelun, ja voitti siinä muutamia kilpailuja ollen myös kaksinkertainen liittovaltion mestari.

Uli Weidle on myös harjoitellut useita japanilaisia, kiinalaisia ja filippiiniläisiä taistelulajeja, länsimaista nyrkkeilyä, Muay Thai:ta ja Ving Tsun:ia, jota myöskin on aikoinaan opettanut, kaikkiaan yhteensä yli 40 vuotta.

Pekiti-Tirsiaan hän tutustui Yhdysvalloissa ja aloitti sen harjoittelun 90-luvun alussa. Vuonna 1996 Uli Weidle organisoi Pekiti-Tirsian viralliseksi järjestöksi Eurooppaan Grand Tuhon Leo T. Gajen kehottamana.

Uli Weidle on Pekiti-Tirsia Kalin alueellisen organisaation Pekiti-Tirsia Europen päämies sekä korkea-arvoisin Pekiti-Tirsia Kali -opettaja Euroopassa (Tuhon).

Uli tekee vuosittain pitkiä harjoitusmatkoja Filippiineille, ja kouluttaa samalla viranomaisia ja sotilasryhmiä kuten Merijalkaväen Force Recon Unit, PNP (Philippine National Police), sekä Filippiinien presidentin turvallisuusyksikkö.
Euroopassa Uli pitää myös itsepuolustus-, Fitness & Hilot -opetusta kaikenikäisille, sekä kouluttaa eri sotilas/viranomaisryhmiä eri maissa.

Suomessa Ulin seminaareja on järjestettu vuosittain Helsingissä vuodesta 2005 alkaen, Jyväskylässä vuonna 2015, sekä Tampereella 2017.