PTK Finland

PTKF eli Pekiti-Tirsia Kali Finland, on rekisteröity yhdistys jonka tarkoituksena on ylläpitää ja edistää filippiiniläissyntyisen taistelulajin Pekiti-Tirsia Kalin harrastetoimintaa Suomessa. PKTF järjestää tapahtumia, koulutuksia, tuo ulkomaisia ohjaajia Suomeen, sekä tarjoaa myös suomalaista osaamista niin seminaareina kuin perinteisenä seuratoimintana.

Ulkomaisten opettajien seminaareja järjestetään joka vuosi. Uli Weidle on käynyt vuodesta 2005 alkaen lähes vuosittain, ja GT Leo T. Gaje ensimmäisen kerran vuonna 2010.
Muita opettajia ovat olleet Roland Roppelt ja Sixt Wetzler Saksasta, Johan Kanberg ja Martin Rosenqvist Ruotsista, Kit Acenas Filippiineiltä, sekä Philip Gelinas Kanadasta. Myös Tampere on kutsunut Rommel Tortal Filippiineiltä opettamaan.

Suomessa on tällä hetkellä PTKF:in alla kaksi paikkakuntaa joista löytyy Pekiti-Tirsia Kali koulutusta tarjoava seura; Helsinki ja Tampere. Toimintaa löytyy myös paikkakunnilta; Nokia ja Pori. Tarkempia tietoja seurojen toiminnasta löydät jokaisen seuran omalta sivulta

Miten jäseneksi?
Liittyminen jäseneksi on mahdollista kun on suorittanut alkeiskurssin jossain PTKF:n seuroista. 2023 vuodelle jäsenmaksu on 24 euroa eräpäivä 28.02. (viite# 1148).                                                  Myöhemmin maksaville hinta 34e (viite# 1151)
Pekiti-Tirsia Kali Finland ry:n tilille: FI82 1221 3000 1179 57

Uusien jäsenten pitää lähettää jussi@ptkfinland.fi   mailiosoitteensa ja seuraavat tiedot: Kaupungin missä treenaa, treeni aloitusvuotensa ja syntymävuotensa. Myös siihen osoitteeseen täytyy laittaa e-mail muutokset.

Jäsenyydellä saa mm. alennusta seminaarimaksuista Suomessa.