Peruskurssi alkaa ke 9.1.2019 klo 19.30

  • Ke 19.30 – 21.00 (ylä sali)
  • La 11.00 – 12.30 (ylä tai iso sali)

Peruskurssilaiset harjoittelevat samaan aikaan edistyneitten kanssa. Voit aloittaa harjoittelun myöhemminkin, jos et pääse heti mukaan. Alaikäraja on 18 vuotta.

Kurssin hinta on 130 euroa, kattaa 1.5. asti treenit.

Erityisryhmille on alennus (110 euroa) opiskelija, työtön, vuorotyöläinen ja eläkeläinen. Smartumin liikuntasetelit, ePassi ja Tyky käyvät myös maksuksi.

Kurssilla käsitellään yhden ja kahden kepin perustekniikkaa ja perusteet aseettomalle puolustautumiselle. Sopiva vaatetus on verkkarit/shortsit, t-paita ja sukat/paljain jaloin myös vesipullo on tarpeellinen. Kannattaa tutustua FAQ osioon. Ilmoittautuminen kurssille jussi@ptkfinland.fi mailiosoitteeseen.

Salin on Metsälässä, Tinasepäntie 36 ( ks. tarkempi sijainti » ) HIPKOn tiloissa ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva iso sali. Parkkipaikat autoille ovat talon vieressä oleva sisäpiha. Miesten pukukoppi on 2 kerroksessa ja naisten ensimmäisessä kerroksessa heti pääovesta vasemmalle.

Huom! Tarjoamme myös mahdollisuuden yhdelle ilmaiselle tutustumis treenille, jos haluaa tutustua lajiin tarkemmin. Ilmoittaudu tutustumiseen joko puhelimitse tai e-mail kautta. 

Mainokset
Kategoria(t): Helsinki, Tapahtuma. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s