Kevät kurssi alkaa ke 8.5. klo 19.30

  • Ke 19.30 – 21.00 (ylä sali)
  • La 11.00 – 12.30 (ylä  sali)

Jokaisella kurssilla on eri aiheita joita tuomme enemmän esiin, perustekniikan lisäksi. Ja tällä kevätkauden kurssin pääpaino on keppisparrissa ja veistä vastaan puolustautumisessa.

Peruskurssilaiset harjoittelevat samaan aikaan edistyneitten kanssa. Voit aloittaa harjoittelun myöhemminkin, jos et pääse heti mukaan. Alaikäraja on 18 vuotta.Kurssin hinta on 70 euroa, kattaa ke 19.6. asti treenit.

Erityisryhmille on alennus (60 euroa) opiskelija, työtön, vuorotyöläinen tai eläkeläinen. Smartumin liikuntasetelit, ePassi ja Tyky käyvät myös maksuksi.

Kurssilla käsitellään yhden ja kahden kepin perustekniikkaa ja perusteet aseettomalle puolustautumiselle. Sopiva vaatetus on verkkarit/shortsit, t-paita ja sukat/paljain jaloin myös vesipullo on tarpeellinen. Kannattaa tutustua FAQ osioon. Ilmoittautuminen kurssille jussi@ptkfinland.fi mailiosoitteeseen.

Sali on Metsälässä, Tinasepäntie 36 ( ks. tarkempi sijainti » ) HIPKOn tiloissa kolmas kerros. Parkkipaikat autoille ovat talon vieressä oleva sisäpiha. Miesten pukukoppi on 2 kerroksessa ja naisten ensimmäisessä kerroksessa heti pääovesta vasemmalle.

Tarjoamme myös mahdollisuuden yhdelle ilmaiselle tutustumis treenille, jos haluaa tutustua lajiin tarkemmin. Ilmoittaudu tutustumiseen joko puhelimitse tai e-mail kautta. 

Kategoria(t): Helsinki, Tapahtuma. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.