Koronapassin tarkistus Helsingin salilla

Hipko ottaa käyttöön koronapassin AVI:n ohjeistuksen mukaisesti ti 7.12.2021 alkaen, jotta harjoituksissa voidaan pitää normaalit ryhmäkoot ja lähikontaktiharjoitteet. Pääset AVI:n tiedotteeseen kokonaisuudessaan tästä linkistä (https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69926502). Koronapassi on alustavasti voimassa 31.12.2021 saakka.Koronapassi kysytään yli 16-vuotiailta.Voit ladata itsellesi koronapassin Omakannasta joko tiedostona tai kuvana puhelimeesi tai tulostaa paperisen version.Ohjaaja skannaa passissa olevan qr-koodin tunnin alussa. Tunnille voi osallistua passin näyttäessä vihreää valoa. Jos tulos on punainen, passi ei täytä tarvittavia vaatimuksia ja harjoituksiin ei voi osallistua.Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta tai kilpailijoilta, joilla on voimassa oleva lajiliiton kilpailijalisenssi, eikä ohjaajilta tai henkilökunnalta.Tässä vielä linkki koronapassiin: https://www.kanta.fi/koronatodistusOlemme pahoillamme tilanteesta aiheutuvasta haitasta!

Kategoria(t): Helsinki, Tapahtuma. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.